Razvijamo se

Jedan univerzalan brend.
Čitav univerzum mogućnosti.

Svaki dan, članovi Payoneer zajednice zamišljaju, stvaraju i inspirišu univerzalnu budućnost za trgovinu, kako bi ceo svet postao svestan njenog potencijala. Dobrodošli u odvažan novi brend za novi uzbudljivi svet.

Zašto je to važno

Univerzalna budućnost
za trgovinu.

Zašto je to važno

Univerzalna budućnost
za trgovinu.

Sada je početak otvorene trgovine. Svet je povezan u jedinstvenu digitalnu ravan u kojoj bilo ko i bilo kad može učestvovati i procvetati u novoj globalnoj ekonomiji.

Payoneer je pionir ove nove stvarnosti.

Partner smo svakom poslu, bilo kog obima, svugde na mapi sveta. Povezujemo lokalno sa globalnim. Pomeramo granice. Rešavamo probleme. Dajemo snagu preduzetničkom duhu.

Naš novi brend odražava ovaj bezgranični i neograničeni potencijal. Univerzalna misija koja će voditi nas, naše partnere i naše klijente, u budućnost, dok budemo delili tehnologiju, veze i poverenje koje osnažuje poslovanja. Gde god i kad god je potrebno.

Kako to izgleda

Za svakoga,
svuda.

Univerzalan simbol, boje i vizija koji se odnose na svakoga i na svaku priliku.

Na bilo koju zemlju i valutu.
Na preduzetnike i već poznate brendove.
Na poslovanja bilo kog obima i iz bilo koje industrije.
Na sve naše partnere, zaposlene i klijente.

Zajedno, mi imamo brend koji je zaista univerzalan. Gde god da se nalazio u svetu.

Kako se to sve uklapa

Čitav univerzum mogućnosti. Otvoren za vas.

Ista pionirska perspektiva, globalna širina i lokalna dubina. Čitav novi univerzum mogućnosti.

Već 15 godina, Payoneer uvek prednjači krivoj promene. Sada se nalazimo na žili kucavici nove globalne ekonomije.

Od plaćanja koja ne poznaju granice do neograničenog rasta, naš globalni domet i lokalno prisustvo na tržištu daju vam sposobnost, saglasnost i podršku da ostvarite svoj potencijal. Gde god se nalazili.

Šta je sledeće?

Ostvarite svoj
potencijal

FAQs

Zašto menjamo svoj brend?

Od 2005. godine, Payoneer je uvek bio pionir u svetu digitalne trgovine. Pružajući usluge na tržištima na kojima drugi ne žele. Rešavajući probleme koje drugi ne mogu. Stvarajući nove alate koje drugi nemaju. Pomerajući granice, uspostavljajući veze, objedinjujući i gradeći globalne ekosisteme. Tokom proteklih 15 godina, Payoneer je rastao, opsluživao sve više klijenata širom sveta i širio svoju ponudu u okviru plaćanja i izvan plaćanja. Osetili smo da je vreme da osvežimo brend kako bi oslikao ko smo danas, veze koje imamo sa vama – našim korisnicima, klijentima i partnerima – i kuda idemo dok se krećemo ka budućnosti.

Koje su to promene i šta želimo da saopštimo kroz njih?

Primetićete da se naš izgled i osećaj menjaju. Imamo novi logo i novu poruku. To je univerzalni brend za univerzalnu budućnost trgovine. Svaki dan, članovi Payoneer zajednice zamišljaju, stvaraju i inspirišu univerzalnu budućnost za trgovinu kako bi ceo svet shvatio njen potencijal. Ovakav duh povezuje sve naše ljude, korisnike i partnere – svuda u svetu – i on je u srcu našeg novog brenda.

Da li su se naša misija, vizija ili osnovne vrednosti promenile?

Nadograđujemo svoju prethodnu misiju i podižemo je na sledeći nivo. Živimo u eri koju definišu povezanost i otvorenost, i gde je bilo ko, bilo gde, osnažen da učestvuje i postigne uspeh kao globalni građanin jedinstvene digitalne ekonomije. Posvećeni smo ideji da budemo vodeći partner za digitalnu trgovinu. Od plaćanja koja ne poznaju granice do beskrajnog rasta, dajemo obećanje da ćemo, na bilo kom tržištu, svakom poslovanju pružiti tehnologiju, veze i podršku da shvati sopstveni potencijal. Naš ekosistem poslova, tržišta i platformi postavlja nas – i našu mrežu klijenata i partnera – u žilu kucavicu nove globalne ekonomije. To je veliko obećanje i mi smo posvećeni da vam ga isporučimo.

Šta predstavljaju novi simbol i nove boje?

Stvorili smo univerzalni brend za univerzalnu budućnost trgovine. Narandžasta je ranije bila boja našeg brenda. Sada, naša nova boja je “univerzalna”, i ona oslikava naše obećanje da ćemo biti dostupni svakome i svuda. Novi simbol je krug. Okružuje i zaokružuje sve. Jedan entitet, potpuno spojen, potpuno povezan, na više mesta nego bilo ko drugi. Tu za tebe.

Da li se nešto menja na Payoneer-ovom nalogu i u ponudi usluga?

Ne menja se način na koji koristite naše usluge. Ipak, uz beskrajne mogućnosti, što je naša mantra, još više ćemo ulagati u poboljšanje ponude i pokretanje novih načina kako bi ceo svet shvatio svoj potencijal. Pratite nas!

Da li postoje promene u naknadama?

Naše naknade ostaju iste. Kao i uvek, radimo naporno kako bismo pronašli više načina za poboljšanje operativne efikasnosti i prenos dodatnih ušteda na naše klijente.

Da li postoje promene u korisničkoj podršci?

Naš posvećeni tim za brigu o kupcima vam je i dalje dostupan na više kanala širom sveta. Kontaktirajte na https://payoneer.custhelp.com/

Da li mogu da koristim svoju karticu iako ima stari logo?

Naravno! Uskoro ćemo izdavati kartice u novom dizajnu ali vaše prethodne kartice rade normalno kao i do sada.

Kada će proces prelaska na novi brend biti okončan?

Tokom narednih nekoliko meseci, prebacićemo sve naše materijale na novi dizajn. Za sada, i dalje ćete viđati prethodni dizajn na nekim mestima na internetu i van njega, jer su promene u toku.

Imam vaš stari logo na svom vebsajtu. Gde mogu da pristupim novom kako bih ažurirao postojeći?

Bilo bi sjajno za vas da ga što pre ažurirate. Molimo preuzmite logo ovde. Hvala!